PITTAVERNE

PITTAVERNE Pittaverne

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pittaverne. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 22:18 Slecht!!! 18:45 zou er geleverd worden. 20:00 waren ze er pas. Bestelling was om 18:00 geplaatst
26 mei 2022 om 20:24 Bezorgtijd van 2,5u! Niet de eerste keer, niet de moeite om op te wachten. Ik kan beter mijn avondeten al bestellen tijdens het ontbijt.
23 mei 2022 om 19:46 Iets sneller bezorgen Eten super lekker
8 mei 2022 om 0:02 Super lekker eten! Zeer grote porties. Gewoon top dit. Snel geleverd en dat voor in het weekend. Een echte aanrader! Voor mij is het de beste restaurant dat er is met het lekkerste eten.
6 mei 2022 om 19:35 Ik besteld deze avond een kapsalon. Hierin zaten enkel vlees en frieten. Hierbij geen enkel stuk groenten te vinden!
30 apr 2022 om 20:04 Bestelling kindermenu spaghetti meer saus dan pasta en dan Gwn uit een blik kindermenu frikandel voor kind groenten rot broodje shoarma droog brood rotte groenten Tajine is een kapsalon nooit bestel ik er nog voedselinspectie mag komen !!!!!! Bahbah
29 apr 2022 om 21:56 Super lekker eten! Beste shoarma restaurant dat er is!
29 apr 2022 om 8:13 Ik bestelde een pasta met ham en champignons en kreeg spaghetti met een smakeloze melksaus.... De mini loempias waren wel lekker. De bezorger was al bijna terug vertrokken, terwijl er duidelijk op het kasticket staat, dat ze me moeten opbellen.....
19 apr 2022 om 22:15 Lekker, snel en vriendelijk!!
19 apr 2022 om 7:59 Ik vond het niet zo wow ik heb zelfs de eten moet. Zelf hallen
11 apr 2022 om 23:17 Heel lekker. Snel en warm geleverd. Vriendelijke bezorging.
3 apr 2022 om 21:11 Besteld om 18:30, eten bezorgd om 20:50, veel te lang moeten wachten